Jocuri și activităţi distractive în...
ISBN
973-9248-84-5
An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
128
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Metodică
Domenii

Jocuri și activităţi distractive în învăţarea limbilor străine

Autori: Tereza Siek-Piskozub
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Traducere: Vasile Rotundu.

„Cartea de fata se adreseaza persoanelor care predau o limba straina in scoala sau in cadrul cursurilor ori al lectiilor particulare. Ea isi propune sa indice functiile variate ale jocurilor si divertismentului didactic, avantajele educationale rezultate din folosirea lor, precum si primejdiile legate de utilizarea acestora. In acelasi timp, are o valoare practica, deoarece prezinta jocuri si divertismente lingvistice care pot facilita procesul didactic.” (T. Siek-Piskozub)

An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
128
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

La ce folosesc jocurile? • Ce este jocul lingvistic? • Jocurile didactice la lectiile de limbi straine • Pregatirea si adaptarea jocurilor lingvistice • Cum se alege jocul • Jocuri lexicale • Jocuri sintactice • Jocuri pentru dezvoltarea deprinderilor comunicativeDespre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.