Cosul tău
Nu mai sunt produse în coșul tău!
- ISBN
- 978-973-46-2184-2
- An apariție
- 2011
- Lună apariție
- 9
- Număr pagini
- 280
- Tip ediție
- broșată
- Format
- 135x200
- Colecție
- HEXAGON > Medicină naturistă și tradițională
- Domenii
Secretul frumuseții. Tratamente cosmetice naturiste
Autori: Constantin Pârvu , Titiana Luncașu , Niculai Piscan , Luminița Gabriela Pîrvu , Petre Simion
INDISPONIBIL
9,99 lei
Multi dintre noi prefera produsele de ingrijire pe baza de plante, fara arome artificiale sau conservanti, pe care si le prepara singuri. Cele peste 400 de retete din aceasta carte ne ajuta sa combatem matreata, ridurile si cearcanele, sa luptam contra aspectului inestetic provocat de acnee, celulita, cuperoza, negi, bataturi, varice, crapaturi sau inflamatii ale pielii. Toate plantele folosite in retete sint insotite de ilustratii si prezentate intr-o sectiune separata, in care se specifica numele lor populare, numele stiintifice, modul de recoltare, uscare si pastrare, precum si formele sub care pot fi folosite (decocturi, infuzii, frectii, tincturi etc.).
Din cuprins:
Retete pentru ingrijirea parului, combaterea seboreei, matretii si alopeciei • Retete pentru schimbarea culorii parului • Ingrijirea tenului cu ajutorul plantelor: tenul gras; tenul uscat; tenul mixt; tenul ridat • Retete pentru ingrijirea ochilor: conjunctivita; ochii iritati, congestionati; pleoapele ridate; cearcanele • Retete pentru ingrijirea buzelor • Retete pentru ingrijirea dintilor • Ingrijirea miinilor si picioarelor cu ajutorul plantelor
- An apariție
- 2011
- Lună apariție
- 9
- Număr pagini
- 280
- Tip ediție
- broșată
- Format
- 135x200
Fără comentarii
Despre autori
Constantin Pârvu (autor)

Constantin Parvu, doctor in biologie al Institutului Central de Biologie din cadrul Academiei Romane, membru titular al Academiei de Stiinte Ecologice din Republica Moldova, este preocupat de botanica, fitoterapie, ecologie si mediu. A efectuat cercetari etnobotanice si etnoterapeutice pe intregul teritoriu al Romaniei si cercetari ecologice complexe asupra diferitelor tipuri de ecosisteme. A descoperit 38 de noi specii din flora si fauna Romaniei si a introdus in ecologie numerosi termeni stiintifici, precum si conceptul de ecobiom. Volumele sale (Enciclopedia plantelor, 4 vol., Universul plantelor, Ecologie generala, Dictionar enciclopedic de mediu, 2 vol.) sint consultate de numerosi oameni de stiinta de la prestigioase institutii de cercetare si universitati din Anglia, Australia, Austria, Belgia, Germania, Spania, India, Franta, Turcia, SUA etc. A fost distins cu Premiul „Traian Savulescu” al Academiei Romane, Premiul Tirgului International de Carte de la Paris (1993) si Premiul „Emil Pop” al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Titiana Luncașu (autor)

Titiana Luncasu, absolventa a Facultatii de Pedagogie si Psihologie din cadrul Universitatii „Spiru Haret”, Bucuresti, educator psiholog, a publicat volumele Frumusete si sanatate cu ajutorul plantelor (1998, in colaborare) si Dictionar enciclopedic de mediu, 2 vol. (2005, in colaborare).
Niculai Piscan (autor)

Niculai Piscan, absolvent al Facultatii de Horticultura din cadrul Institutului Agronomic Bucuresti, sef de ferma la Statiunea de Cercetare Pomicola Magurele, inginer in cadrul APIA Valenii de Munte, a publicat volumele Frumusete si sanatate cu ajutorul plantelor (1998, in colaborare) si Bauturi si preparate din fructe (1999, in colaborare).