Cărțile autorului Constantin Pârvu

Constantin Parvu, doctor in biologie al Institutului Central de Biologie din cadrul Academiei Romane, membru titular al Academiei de Stiinte Ecologice din Republica Moldova, este preocupat de botanica, fitoterapie, ecologie si mediu. A efectuat cercetari etnobotanice si etnoterapeutice pe intregul teritoriu al Romaniei si cercetari ecologice complexe asupra diferitelor tipuri de ecosisteme. A descoperit 38 de noi specii din flora si fauna Romaniei si a introdus in ecologie numerosi termeni stiintifici, precum si conceptul de ecobiom. Volumele sale (Enciclopedia plantelor, 4 vol., Universul plantelor, Ecologie generala, Dictionar enciclopedic de mediu, 2 vol.) sint consultate de numerosi oameni de stiinta de la prestigioase institutii de cercetare si universitati din Anglia, Australia, Austria, Belgia, Germania, Spania, India, Franta, Turcia, SUA etc. A fost distins cu Premiul „Traian Savulescu” al Academiei Romane, Premiul Tirgului International de Carte de la Paris (1993) si Premiul „Emil Pop” al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.