Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
Casa Heap
ISBN ePub

978-973-46-6534-1

ISBN PDF

978-973-46-6535-8

An apariție

2017

Tip ediție
eBook
Format
ePub (Adobe DRM), PDF (Adobe DRM)
Colecție
JUNIOR
Domenii

Casa Heap

Primul volum al Trilogiei Iremonger

Autori: Edward Carey
27.95 lei

Vîrsta recomandată: 14+

Pentru descărcarea cărților, plata se face on-line către partenerii noștri, în regim securizat. Detaliile privind modalitatea de descărcare le puteti afla de pe pagina web a librăriei virtuale spre care veți fi direcționat. La finalul cumpărăturilor, puteți reveni pe site-ul editurii Polirom. Vă mulțumim!
Vă rugăm să alegeți formatul dorit de la partenerii noștri (ePub sau PDF cu Adobe DRM, formatul mobi pentru Kindle nu este disponibil):

Cărțile noastre digitale pot fi descărcate și de pe următoarele librării on-line:
Vezi varianta tiparita
 

Cu ilustraţiile autorului      
Traducere din limba engleză de Mihaela Ghiţă

Trilogia Iremonger a fost publicată în Franţa, Italia, China şi Rusia, iar Casa Heap a ajuns pe lista celor mai bune titluri ale anului 2014 a prestigioasei publicaţii The New York Times Book Review.

Clod, din clanul Iremongerilor, suferă de o boală ciudată: aude cum şoptesc obiectele. O furtună e pe cale să se abată asupra Casei Heap, care se înalţă în mijlocul unei mări de gunoaie şi vechituri strînse de prin întreaga Londră, iar Iremongerii devin neliniştiţi şi şoaptele se înteţesc. Cînd Clod o întîlneşte pe Lucy Pennant, o orfană sosită de curînd din oraş, totul se schimbă. Secretele care ţin Casa Heap laolaltă prind să se destrame, dînd la iveală o taină sinistră ce ameninţă să distrugă lumea lui Clod.

„Uimitor! Neobişnuit, magic, un roman care te duce cu gîndul la Hobbitul sau la Luminile nordului – Busola de aur.” (Kelly Link)

Casa Heap – primul volum al unei trilogii ce se petrece în Anglia victoriană – este romanul unei lumi fantastice, uneori terifiante, aşa cum e lumea celor mai bune poveşti. Şi, ca orice poveste, Casa Heap e o carte pentru copii, dar şi pentru adulţi.” (Austin American-Statesman

An apariție
2016
Lună apariție
12
Număr pagini
352
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Edward Carey (n. 1970) este romancier, artist vizual şi dramaturg britanic. A scris şi a produs mai multe piese de teatru. Romanul său de debut, Observatory Mansions (2001, cu ilustraţiile autorului), a fost tradus în treisprezece limbi. A scris mai multe adaptări pentru scenă, printre care se numără şi cea a romanului Porumbelul de Patrick Süskind. Cinci dintre piesele sale au fost puse în scenă în Marea Britanie, România şi Lituania. În 2014 a publicat Casa Heap, primul roman al Trilogiei Iremonger. A lucrat de asemenea ca designer şi ilustrator de carte. A locuit în Anglia, Franţa, România, Lituania, Germania, Irlanda, Danemarca şi Statele Unite ale Americii.



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.