Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
Speţnaz
ISBN
978-973-46-2142-2
An apariție
2011
Lună apariție
10
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > Istorie
Domenii
Istorie > Istorie militară
        >> General

Speţnaz

Istoria secretă a Forţelor Speciale Sovietice

Autori: Victor Suvorov
34,95 lei

Vezi eBook
 
Traducere din limba engleza de Paul Aneci si Ioana Pantir
 
Mult timp, Occidentul nu a stiut de existenta trupelor Spetnaz (prescurtare de la spetialnoe naznacenie, unitati „cu destinatie speciala”). O „armata in interiorul armatei”, controlata de serviciul de spionaj militar (GRU), ai carei membri erau recrutati din rindul celor mai duri ofiteri si soldati sovietici. In razboiul modern, obiectivul lor principal era distrugerea armelor nucleare tactice ale inamicului, insa instructia celor selectati in aceste unitati ii pregatea pentru o gama foarte larga de misiuni – de la activitati sub acoperire ca membri ai echipei olimpice sovietice pina la neutralizarea unor guverne. Victor Suvorov, fost ofiter in cadrul GRU, ofera informatii surprinzatoare despre codul militar, armele, antrenamentele, organizarea si tacticile folosite de membrii acestor trupe.
 
An apariție
2011
Lună apariție
10
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii
Spetnaz si GRU • Unitatile de lupta ale Spetnaz • Selectia si instructia • Reteaua de agenti • Armele si echipamentul • Controlul si operatiunile combinate • Spetnaz si dezinformarea • Primul razboi mondial al trupelor Spetnaz


Despre autori


Victor Suvorov (Vladimir Bogdanovici Rezun), fost ofiţer al Direcţiei Generale de Informaţii a Ministerului Apărării din Uniunea Sovietică, a defectat în 1978 şi s‑a stabilit în Marea Britanie, unde a lucrat ca analist de informaţii. Alte volume traduse la Editura Polirom: Spărgătorul de gheaţă. Cine a declanşat al Doilea Război Mondial? (2010), Ultima republică (vol. I: De ce a pierdut Uniunea Sovietică al Doilea Război Mondial?, 2010; vol. II: Cauza sfîntă, 2011; vol. III: Dezastrul, 2011), Ziua M. Cînd a început al Doilea Război Mondial? (2011), Epurarea. De ce a decapitat Stalin armata? (2011), Acvariul. Cariera şi defecţiunea unui spion sovietic (2011), Speţnaz. Istoria secretă a Forţelor Speciale Sovietice (2011), O să vă îngropăm! Cronica măreţului deceniu (2012), Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietică? (2012), Umbra victoriei (2013), Eliberatorul (2013), Numele ei era Tatiana (2013), Îmi retrag cuvintele (2014) şi Fiasco. Ultima bătălie a mareşalului Jukov (2014).



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.