Cum să evităm eșecurile. Metode și...
ISBN
973-683-966-4
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Cum să evităm eșecurile. Metode și tehnici psihoterapeutice

Autori: Renee Marti
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Sergiu Ciocoiu. Bazindu-se pe o lunga experienta practica, autoarea ne propune o cale terapeutica originala. Ea rastoarna perspectiva, cautind nu cauzele, ci scopul comportamentelor, intrucit exista „motive intemeiate pentru ca omul sa cultive ginduri care-i dauneaza, care-l sperie, il impiedica sa se elibereze, sa indrazneasca, sa reuseasca, sa rida, sa fie fericit”. Ilustrata cu numeroase cazuri, lucrarea este extrem de accesibila, ajutind pe oricine sa indeparteze obstacolele care-i ingradesc capacitatea de reusita. Ea propune tehnici terapeutice confirmate celor care practica sedinte de ajutorare, integrare si orientare in mediul educativ, social sau medical.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Echilibrul familial • Nevoia de control • Relatia cu ceilalti • Gindirea pozitiva • Viata de cuplu • Reusita scolara si profesionala • Studii de caz • Exemple • Metode si tehnici psihoterapeutice


Despre autori


Renee Marti este psiholog si psihoterapeut, specialista in terapia individuala si de grup. La Editura Polirom a fost publicata lucrarea „Cum sa evitam esecurile” (2002).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.