Uleiurile esențiale care vă alină...
ISBN
973-683-684-3
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
136
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Uleiurile esențiale care vă alină durerile

Autori: Marie-Claire Laparé
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Dintre numeroasele beneficii pe care le prezinta uleiurile esentiale, cartea de fata se opreste asupra eficientei lor din perspectiva medicala. Fiind substante extrem de concentrate, uleiurile esentiale pot fi iritante. Iata de ce autoarea descrie regulile exacte de alegere si diluare a substantelor, in ideea folosirii lor cu discernamint. Astfel, cititorul are la dispozitie o multime de retete precise, care trateaza problemele de sanatate.

Traducere de Speranta-Brandusa Dobos.

An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
136
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Durerea nu mai este o fatalitate • Principalele componente biochimice ale uleiurilor esentiale • Modalitati de utilizare a aromoterapiei • Masaje • Frectii • Bai • Sa ne preparam singuri produsele


Despre autori


Marie-Claire Laparé este licentiata in arte, in stiinte si in educatie, pedagog de cariera.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.