Arthur sau fericirea de a trăi
ISBN
973-683-326-7
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
180
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
EGO
Domenii

Arthur sau fericirea de a trăi

Autori: François Giraud
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Oana Popescu. In egala masura roman autobiografic, eseu si jurnal, Arthur sau fericirea de a trai schiteaza contururile personalitatii autoarei - inteligenta, tenace, o adevarata luptatoare, trasaturi mascind o sensibilitate aparte si o suferinta extrema.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
180
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Francoise Giroud este autoarea a peste douazeci de romane de fictiune si biografice, printre care amintim: Nouveaux Portraits, Gallimard, 1954; Ce que je crois, Grasset, 1978; Une femme honorable, Fayard, 1981; Christian Dior, editions du Regard, 1987; Alma Mahler ou l’Art d’être aimee, Robert Lafont, 1988 (Presses-Pocket, 1989); Les Hommes et les femmes (in colaborare cu Bernard-Henri Levy), Orban, 1993; Le Journal d’une parisienne, Seuil, 1997; Arthur sau fericirea de a trai (trad. rom. la Editura Polirom, in colectia Ego)..


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.