Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
Cenuşă rece
ISBN
978-973-46-7017-8
An apariție
2017
Lună apariție
9
Număr pagini
208
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
EGO. PROZĂ
Domenii

Cenuşă rece

Autori: Mihaela Perciun
9,99 lei

Vezi eBook
 

O adolescentă din Republica Moldova, fără tată şi cu mama plecată de mult peste hotare, are un singur sprijin pe lume – pe bunica ei. Aceasta moare însă şi fata, fără să mai aibă pe nimeni alături, se vede nevoită să organizeze înmormîntarea după toate datinile şi rigorile satului. Singurele ajutoare vin de la vecini, dar în curînd se dovedeşte că aceştia nu sînt atît de binevoitori pe cît par. De aici porneşte istoria a trei generaţii de femei, marcată de trădări şi obstacole neaşteptate, totul pe fondul vremurilor mereu ostile şi instabile ce trec peste ţara dintre Prut şi Nistru. Bunica, mama şi fiica sînt legate cu un fir invizibil de un bărbat aparent străin, care se dovedeşte a fi înger şi demon pentru destinul lor. Emoţionant, cu mult umor negru, Cenuşă rece spune povestea unei familii destrămate ai cărei membri caută cu disperare regăsirea de sine.

An apariție
2017
Lună apariție
9
Număr pagini
208
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Mihaela Perciun, născută pe 15 februarie 1957, la Pripiceni-Răzeşi, raionul Rezina, Republica Moldova. Absolventă a Facultăţii de Biologie a Universităţii de Stat din Moldova în 1980. A activat în domeniul pedagogic şi în cel ştiinţific. A debutat cu O fabulă pentru rege (proză scurtă, 2003; Premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din Moldova, 2003). A mai publicat Printre vagoane (roman, 2005), Printre bărbaţi (roman, 2010), Băltoaca (proză scurtă, 2012; Premiul Uniunii Scriitorilor din Moldova), Mama s-a măritat (proză scurtă, 2014) şi Bustul lui Stalin (teatru, 2016; Premiul Uniunii Scriitorilor din Moldova). A primit Premiul I, secţiunea proză, „AGB”, România, 2010, iar piesa de teatru Mitică-i omul nostru a fost premiată în cadrul UNITEM, 2009. A scris în reviste şi antologii din România, Franţa, Cehia şi SUA.Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.