E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
E cineva acolo?
ISBN
978-973-46-0864-5
An apariție
2007
Lună apariție
0
Număr pagini
640
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
CHIC
Domenii

E cineva acolo?

Autori: Marian Keyes
 
Traducere si note de Mihaela Doaga.

Un nou roman al unei dintre cele mai prolifice scriitoare irlandeze de astazi, tradusa in peste 30 de limbi.

Noul roman al lui Marian Keyes, E cineva acolo? (ale carui protagoniste, excentricele surori Walsh, le sint cunoscute cititoarelor din Vacanta lui Rachel), se tese in jurul unei absente, al unei taceri misterioase. Devastata fizic si emotional, Anna Walsh incearca sa‑si gaseasca alinarea in sinul zgomotoasei ei familii din Dublin, dar singurul ei gind este sa se intoarca la New York, in cautarea sotului sau, Aidan, care nu da semne ca si-ar dori sa se lase gasit. Va reusi iubirea dintre Anna si Aidan sa reziste acestei incercari, cea mai grea dintre toate? Keyes abordeaza intrebari dintre cele mai grave cu un amestec sfisietor de sinceritate si umor, ce pare sa fie propriu spiritului irlandez. In lungul ei drum „de la suflet la creier”, Anna are de-a face cu o galerie pestrita de personaje care mai de care mai ciudate, participa la doua nasteri si o nunta cu totul neobisnuita, iar cititorul se vede purtat intr-o calatorie la capatul careia nimic nu va mai fi la fel.

„Este nevoie de har pentru a face cititorul sa rida sau sa plinga, dar Marian Keyes are geniul de a stirni aceste emotii ingemanate, astfel ca le veti trai pe amindoua deodata, iar povestea Annei va va insoti mult timp dupa ce ati citit ultimul rind.” (Heat)

 

An apariție
2007
Lună apariție
0
Număr pagini
640
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Desi a inceput sa scrie absolut accidental, in urma cu aproape cincisprezece ani, Marian Keyes este in pre­zent una dintre cele mai apreciate romanciere irlandeze. A studiat Dreptul si Finantele, iar in 1993 a inceput sa scrie „dintr‑odata” o serie de povestiri ce s‑au transformat in romanul sau de debut, Pepenasul (Polirom, 2007). De atunci a publicat neintrerupt, cartile sale devenind ime­diat bestselleruri. Feminista convinsa, Marian Keyes si‑a donat adesea drepturile de autor unor fundatii caritabile. Romanele sale sunt traduse in peste 30 de limbi. Dintre acestea, la Editura Polirom au mai aparut Lucy Sullivan se marita (1997; Polirom, 2006), Vacanta lui Rachel (1998; Polirom, 2006), Sushi pentru incepatori (2000; Polirom, 2007), E cineva acolo? (2006; Polirom, 2007) si Un tip mortal (2008; Polirom, 2009).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.