Cărțile autorului Marian Keyes

Desi a inceput sa scrie absolut accidental, in urma cu aproape cincisprezece ani, Marian Keyes este in pre­zent una dintre cele mai apreciate romanciere irlandeze. A studiat Dreptul si Finantele, iar in 1993 a inceput sa scrie „dintr‑odata” o serie de povestiri ce s‑au transformat in romanul sau de debut, Pepenasul (Polirom, 2007). De atunci a publicat neintrerupt, cartile sale devenind ime­diat bestselleruri. Feminista convinsa, Marian Keyes si‑a donat adesea drepturile de autor unor fundatii caritabile. Romanele sale sunt traduse in peste 30 de limbi. Dintre acestea, la Editura Polirom au mai aparut Lucy Sullivan se marita (1997; Polirom, 2006), Vacanta lui Rachel (1998; Polirom, 2006), Sushi pentru incepatori (2000; Polirom, 2007), E cineva acolo? (2006; Polirom, 2007) si Un tip mortal (2008; Polirom, 2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.