Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
  • La reducere!
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
Nunta
ISBN
978-973-23-3150-7
An apariție
2016
Lună apariție
9
Număr pagini
320
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
CARTEA ROMÂNEASCĂ
Domenii

Nunta

Autori: Gabriel Klimowicz
9,99 lei

 

Ce este nunta? Începutul sau finalitatea iubirii? E legămînt spiritual pentru vecie sau doar un contract social? Este un drum, o devenire sau doar un parteneriat parafat în patul conjugal? Participă divinitatea la acest ceremonial sau e doar cel mai mare „banchet” din viaţa mirilor? E nuntă cu dar sau fără? Cine vine cu darul, Dumnezeu sau stăpînul banilor, Marele Nimic? Sînt copiii semnul nunţii sau doar un rest, ceea ce rămîne după nuntă? Cititorii vor găsi, poate, răspunsuri la aceste întrebări esenţiale. Dacă nu vor găsi, atunci romanul le va suscita, în mod sigur, mai multe întrebări.

Autorul afirmă: „Fără întrebări nu putem trăi cu adevărat. Ele sînt motorul devenirii noastre. Dacă sîntem bine înarmaţi cu întrebările arzătoare ale existenţei, putem pleca în viaţă după propriile noastre răspunsuri. Succesul va fi garantat”.

Subintitulată „roman de dragoste”, cartea lui Gabriel Klimowicz nu este doar suma unor tulburătoare poveşti de dragoste, ci şi o radiografie pertinentă şi în cunoştinţă de cauză a lumii româneşti contemporane.

An apariție
2016
Lună apariție
9
Număr pagini
320
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


M-am născut la Piteşti în 1955 şi îmi plac poveştile. La început, învăţătoarea mă scotea în faţa clasei şi mă punea să povestesc. Poveşti de-ale copilăriei. De atunci am tot spus la poveşti... La un moment dat, spuneam poveşti despre atomii care se împrieteneau sau, dimpotrivă, se despărţeau după reguli şi legi... chimice. Facultatea de Chimie am terminat-o în 1981, la Bucureşti. Au venit apoi peste mine poveştile de viaţă, cu iubiri, suferinţe, chin şi multă muncă, dragostea vieţii mele şi cei doi copii pe care îi iubesc din tot sufletul. Eu şi prietenii mei ne luptam cu morile de vînt pe vremea lui Ceauşescu. E povestea luptei care a rămas indecisă pînă în decembrie ’89. Au urmat o altă facultate, o altă profesie, o altă poveste. Lupta a devenit şi mai dură. Lancea donquijotescă s-a dat de trei ori peste cap şi a devenit jurnalism în căutarea adevărului. Atunci, dintr-odată, morile de vînt s-au transformat: unele în monştri care ne-au înfrînt, altele în morişti. Dar lupta nu s-a sfîrşit. Povestea continuă!Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumparat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.