Cărțile autorului Gabriel Klimowicz

M-am născut la Piteşti în 1955 şi îmi plac poveştile. La început, învăţătoarea mă scotea în faţa clasei şi mă punea să povestesc. Poveşti de-ale copilăriei. De atunci am tot spus la poveşti... La un moment dat, spuneam poveşti despre atomii care se împrieteneau sau, dimpotrivă, se despărţeau după reguli şi legi... chimice. Facultatea de Chimie am terminat-o în 1981, la Bucureşti. Au venit apoi peste mine poveştile de viaţă, cu iubiri, suferinţe, chin şi multă muncă, dragostea vieţii mele şi cei doi copii pe care îi iubesc din tot sufletul. Eu şi prietenii mei ne luptam cu morile de vînt pe vremea lui Ceauşescu. E povestea luptei care a rămas indecisă pînă în decembrie ’89. Au urmat o altă facultate, o altă profesie, o altă poveste. Lupta a devenit şi mai dură. Lancea donquijotescă s-a dat de trei ori peste cap şi a devenit jurnalism în căutarea adevărului. Atunci, dintr-odată, morile de vînt s-au transformat: unele în monştri care ne-au înfrînt, altele în morişti. Dar lupta nu s-a sfîrşit. Povestea continuă!

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.