Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
Libertate
ISBN
978-973-23-3146-0
An apariție
2016
Lună apariție
5
Număr pagini
272
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
CARTEA ROMÂNEASCĂ
Domenii

Libertate

Autori: Bogdan Teodorescu
 
Bucuresti. Romania. Secolul XXI. Ea, doctorita de succes, proprietara a unui camin de lux pentru batrini cu multi bani. El, chirurg faimos, venit dintr-o familie de medici foarte influenta. Un copil reusit. O casa splendida. Un grup de prieteni vechi, bine aranjati in viata. O existenta proiectata sa functioneze perfect pina la adinci batrineti. Doar ca, de nicaieri, apare un soc. Si totul se rupe – familie, prieteni, avere, pozitie sociala, relatii, siguranta –, iar personajele se trezesc singure in fata unei lumi cu care nu mai au nicio legatura, lumea reala – frica, neincredere, vinovatie, abuz, tacere. Bucuresti. Romania. Secolul XXI.
 
„Aici avem toate datele pentru o carte de succes: actiune palpitanta, suspans, personaje puternice care-si prezinta hotarite punctele de vedere, ironie si un final neasteptat. Dar este mai mult decit o naratiune antrenanta. Exista un plan de profunzime tulburator, o privire in abisul unei societati intocmite gresit, imprevizibila, capabila sa distruga vieti cu un cinism absolut. Un strat social, destinat aparent succesului, relaxat si superficial, traieste, fara s-o stie sau ignorind pericolul, pe muchia prapastiei. Libertate este unul dintre cele mai bune, dar si unul dintre cele mai nelinistitoare romane despre dilemele si riscurile existentei noastre fragile.” (Horia Garbea)
 
„Am fost intotdeauna interesat de felul in care se comporta individul pus fata in fata cu ceilalti, cei pe care ii cunoaste sau cei pe care nu-i cunoaste, dar este judecat de ei; cum se comporta individul acuzat de comunitatea sa ori de societate, fie ca se considera sau nu vinovat; cum se comporta individul adus in situatia de a se lupta cu forte mult superioare lui nu pentru un tel impresionant, ci doar pentru propria lui supravietuire si pentru reintoarcerea la normalitatea pierduta – reintoarcerea la viata din interiorul iluziei.” (Bogdan Teodorescu)
An apariție
2016
Lună apariție
5
Număr pagini
272
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Bogdan Teodorescu s-a născut la București, a debutat cu versuri în România Literară în 1979 și în volum la Editura Albatros în 1982. După 1989 a lucrat în presă și în consultanță politică. A publicat peste 1.500 de articole și mai multe lucrări și articole științifice dedicate fenomenului politic din România. Din 1997 predă marketing politic și electoral la SNSPA și în 2006 își ia doctoratul în comunicare cu o teză despre istoria manipulării. Primul roman, Copiii teribili nu învață istoria, scris înainte de Revoluție, îi apare în 1991. Urmează Spada (2001), Dacic Park (2005), Băieți aproape buni (2010), pentru care primește Premiul Asociației Scriitorilor din București, 54/24 (2011), Călător prin lumea mare (2013), Libertate (2016). A fost tradus în Franța, Grecia și Spania. Pentru ediția franceză a romanului Spada, Agullo Éditions, a fost nominalizat la Prix du livre européen 2016.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.