Cărțile autorului Bogdan Teodorescu

Bogdan Teodorescu s-a născut la București, a debutat cu versuri în România Literară în 1979 și în volum la Editura Albatros în 1982. După 1989 a lucrat în presă și în consultanță politică. A publicat peste 1.500 de articole și mai multe lucrări și articole științifice dedicate fenomenului politic din România. Din 1997 predă marketing politic și electoral la SNSPA și în 2006 își ia doctoratul în comunicare cu o teză despre istoria manipulării. Primul roman, Copiii teribili nu învață istoria, scris înainte de Revoluție, îi apare în 1991. Urmează Spada (2001), Dacic Park (2005), Băieți aproape buni (2010), pentru care primește Premiul Asociației Scriitorilor din București, 54/24 (2011), Călător prin lumea mare (2013), Libertate (2016). A fost tradus în Franța, Grecia și Spania. Pentru ediția franceză a romanului Spada, Agullo Éditions, a fost nominalizat la Prix du livre européen 2016.

CARTEA ROMÂNEASCĂ

Libertate

Bogdan Teodorescu
INDISPONIBIL

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.