Donatella Di Pietrantonio construiește un roman social de o veridicitate absolut impresionantă, scoțând la iveală problemele unor generații în care trauma e parte inerentă a existenței. Naratoarea noastră e un fin observator, amestecând organic observațiile asupra naturii umane și a fundalurilor în care aceasta s-a cizelat. (…) Personajele lui Pietrantonio sunt atât de individuale, încât din poziția de cititor nu ai cum să le așezi pe calapodul unei terapii colective. Ele se autodefinesc, se modifică, se cataloghează după bunul plac, de parcă ar trăi o viață proprie. (…) Borgo Sud e un roman care vine să dezvăluie potența literaturii italiene, în care se trăiesc istoriile, iar narațiunea te pune la pământ, cu o durere fizică pe care o simți cu fiecare pagină. Cred că e una dintre cele mai sensibile și traumatizante cărți pe care le-am citit în ultima perioadă și nu afirm asta de dragul unui elogiu, ci pentru că Pietrantonio a reușit să spună o istorie despre durerea copiilor și a părinților, despre viață și moarte, despre devotament și trădare, despre credință și necredință, despre sacrificiu și egoism, într-un spectru individual și fără senzaționalism, sincer și deschis, exact ceea ce caut în aproape fiecare carte.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.