Din perspectiva mea, această carte poate fi trecută ușor pe lista de lecturi suplimentare destinată elevilor și studenților. În primul rând, pentru că disecă foarte explicit premise de ordin social, fără a cădea pradă senzaționalismului, fără extremisme inutile. În al doilea rând, pentru că poate să converge tot ce ați știut sau intuit despre Rusia și polii săi de interes. De exemplu, de ce au rușii nevoie de Belarus sau de ce pentru Putin sunt vitale alegerile, inclusiv cele fraudate, care este motivația de a crea fake news-uri și de ce rușii au stringentă nevoie de Ucraina ca parte dintr-un imperiu de foarte mult timp apus. Reiterez, acest volum este perfect pentru o perspectivă amplă a studiului rusofil și este perfect pentru a populariza dezbaterea asupra istoriei Rusiei într-o cheie pragmatică, deoarece  studiul despre trecutul și prezentul celei mai mari țări de pe glob (ca întindere geografică) poate oferi un context esențial pentru înțelegerea situației sociale, politice și economice actuale. O înțelegere mai profundă a istoriei Rusiei poate ajuta oamenii să înțeleagă de ce anumite probleme persistă și care sunt rădăcinile acestor dificultăți.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.