Ce sarabanda de personaje si de aventuri! Asta e o carticica adorabila! Un tip are o droaie de frati si surori mai mici, mama lor e plecata cine stie pe unde, iar despre diversii lor tati nici nu se face vorbire.
Si tipul asta, ca frate mai mare, are grija de toti – daca asa ceva e posibil, ca nu prea e, fiindca e fiecare-n legea si-n nebunia lui. Iar el, personajul nostru, are un job foarte tare: tap ispasitor. Apoi se incurca pe-aici o intriga politista cu conotatii teroriste, o lume foarte pitoreasca (cam prea pitoreasca) a imigrantilor din Bois de Boulogne…
E o carte mica si extrem de draguta – daca mai zic ceva, e ca si cum as fi povestit-o pe toata.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.