Romanul Mama de Pearl Buck, aparut in 1933, isi pastreaza si astazi forta si, in mod neasteptat, actualitatea. Pearl Buck a reusit sa impuna o figura a maternitatii care tine de natura lumii chineze si totusi transcende spatiul si timpul si femei de pe alte meridiane si paralele ale globului se regasesc in ea.
Pearl Buck a creat un interes viu, autentic, fata de lumea chineza, fata de traditiile ei inca nealterate de istoria precipitata a secolului al XX-lea. Traducerea in principalele limbi de circulatie i-a asigurat faima si i-a adus Premiul Nobel in 1938. Merita salutata initiativa Editurii Polirom de a publica pe autoarea americana cea mai tradusa din toate timpurile, in traduceri noi, proaspete: o scriitoare care merita o serie de autor, multe romane inca au ramas necunoscute pina acum cititorilor romani.

Related products

Proză XX

Mama

Pearl S. Buck
INDISPONIBIL
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.