Recunosc, sint vinovat de singura vina pe care o poate avea un inocent: port prea multe cuvinte, imagini, povesti cu mine. Imaginatia si sufletul se revarsa ca un fluviu prea plin. Uneori, cind imi dau drumul, trebuie sa-mi avertizez prietenii, ca sa se puna la adapost, sa se urce in copaci, ca sa nu fie luati de ape. Am 45 de ani, sint inca tinar, dar se vad deja amprentele timpului.
Am 45 de ani, sint pe drumul imbatrinirii, dar sufletul e tinar. OK, nu mai vrea, ca altadata, sa schimbe lumea prin literatura, dar a ramas rascolit si razvratit. Nu exclude insa ideea ca poate este totusi posibil sa schimb ceva prin cuvinte. [...] Drumul scurt spre casa, un roman al tineretii, in care doi prieteni strabat drumurile Estului dupa caderea comunismului. Vor fi martorii realitatii postcomuniste din anii ’90. Este o mare aventura a lor pe drumul maturizarii.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.