Seria de manifestari <>, dedicata literaturii romane contemporane si organizata de Editura Polirom, a debutat luni dupa-amiaza cu lansarea a doua volume de Emil Brumaru si Liviu Antonesei, care au fost prezentate de Mircea Dinescu. Liantul <> dintre cei doi poeti l-au constituit scrisorile lui Emil Brumaru catre Lucian Raicu, care traieste astazi la Paris si caruia poetul iesean i-a trimis un numar mare de scrisori, fara, insa, ca Raicu sa-i fi raspuns vreodata. Mircea Dinescu a precizat ca a salvat arhiva din casa lui Raicu imediat dupa ce acesta parasise Romania, in 1985. <>, a spus Mircea Dinescu. Emil Brumaru a marturisit ca visul sau a fost sa scrie 1001 de scrisori, iar volumul aparut cuprinde o parte dintre cele circa 200 de scrisori adresate lui Raicu, fiind cea mai buna carte a sa. <>, a spus Emil Brumaru, specificind ca, acum, poezia sa il plictiseste. In replica, Dinescu a spus ca ii citeste poezia lui Brumaru mereu.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.