Romanul trecerii de la copilarie la jocurile serioase si absurde ale celor mari. Adolescentul, fiul nelegitim al lui Makar Ivanici Dolgoruki, evolueaza de la credinta in viata bazata pe iubire, generozitate si cinste, la evidenta faptului ca totul este necinstit, insolent si mirsav. Se indragosteste de cine n-ar trebui, vrea sa se simta important, este ezitant si condus de o pasiune vie pentru viata, pentru o idee. Ideea lui, scoasa in evidenta in mai multe locuri, inseamna singuratatea.
Nestiutor si avintat la inceput, avea impresia ca orice este posibil, numai ca treptat si-a dat seama ca imaginea pe care o avea nu era decit o aparenta. Cortina dupa cortina, adevar dupa adevar, realitatea s-a schimbat in paralel cu trecerea catre maturitate. Adolescentul a realizat ca nimic nu e simplu si nimic nu e ce pare a fi.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.