Daniel Daianu este unul dintre putinii economisti romani care au introdus elemente de dialog real. Preocuparea lui este una normala pentru un economist profesionist: intii descrierea deficientelor din nucleul sistemului si abia apoi urmarile si efectele periferice, in zona estica de exemplu. Daianu deplinge o lipsa de etica grava in zona finantelor mondiale, din ce in ce mai complicate si mai inaccesibile, dar si din ce in ce mai lipsite de scrupule in timp de criza. Abia apoi ajunge si la deficiente romanesti. Cind analizezi fara complexe provinciale capitalismul, nu mai stai sa-ti pierzi timpul cu chestiuni de „amprenta nationala”.
(...) E bine de stiut insa ca avem voci de economisti seriosi in Romania care nu se mai entuziasmeaza de vreo zece ani in fata mirajului vestic. In unele chestiuni care la noi se discuta vag si in care nimeni nu-si asuma pozitii clare, Daianu este totusi hotarit.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.