Limbajul de care uzeaza polonezul in piese are aceeasi tusa de umor abrupt, care te bucura si intristeaza in acelasi timp. Prin lumea lui, orice grimasa sau suflare umana capata valoare teatrala, simbolistica “ dusa la paroxism, si scena de joc e o propunere de a ne muta in imaginatia proprie. Nu gindim faptele, ne gindim pe noi. Absurdul lui Mro ¿ek razbate din personaje aflate in situatii ce implica o redefinire a contextelor, a pornirilor viscerale, a adincurilor de constiinta: nu exista granita intre maestri si cersetori, intre marionete si vertebrali, intre superficialitate si profunzime, civilizatie si barbarism. Te intrebi unde incepe si unde se sfirseste vesmintul cultural al fiecaruia, care sint principiile de functionare a mecanismului microcosmosului personal. Esti plasat intr-un mijloc nedefinit, nici pe ultima treapta a scarii, dar nici suficient de aproape de podea; un soi de suspendare in temporalitate, insolita, totusi sufocanta, ingropata in indecizie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.