Continutul narativ e aici construit astfel incit sa reuneasca simultan evenimente disparate, iar actorii-naratori, prin povestirile individuale intretesute, creeaza, in ordinea tabulara, o spatialitate extinsa temporal. Mai mult, prezenta golurilor informationale si a celor vizuale, precum si a capitolelor individualizate, a locurilor investite cu trasaturile temporale ale prezentului deigetic si, in cele din urma, paradoxurile de natura paraleptica (capitolul in care Jack Dodds apare in cadrul naratiunii de parca ar fi inca in viata) reprezinta tot atitea strategii de „spatiere” a povestirii. Departe de a fi un scriitor aflat in lumina reflectoarelor, Graham Swift este unul dintre scriitorii postmodernisti britanici atipici, remarcindu-se mai degraba prin izolarea fata de publicul cititor, dar si prin slaba aderenta comunicativa cu agentii domeniului publicistic.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.