Toate cartile mele sunt filmice, pentru ca mi-am cultivat creatia in dialog cu filmul mai mult decit in dialog cu cartile. Estetica scrisului meu tine mult de modul cum prezinta o camera de filmat. Tin limba destul de laconica, simpla, ma retrag, lasind loc imaginii si aerului povestii. Toate cartile s-ar preta pentru ecranizare. La volumul „Maseurul orb" am si un agent de film. Piata este foarte grea, nu e un lucru comun sa ti se ecranizeze o carte. Se poate intimpla oricind ca un fel de magie, ca un fel de cadou, sau se poate sa nu se intimple niciodata. In Rominia sunt in legaturi foarte bune, de exemplu cu Catalin Mitulescu. Dar deocamdata totul e „pus pe gheata", la congelator. Mai astept. Oricum, lumea filmului este una a iluziilor totale. Pina nu ai semnat ceva, nu exista cuvintul dat. Business-ul meu este sa scriu proza. Oricum, „Zaira" este mult prea complicata, doua continente, x sisteme sociale.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.