Aceasta carte nu putea fi scrisa decit cu un autor barbat, tinar si interesat de moda, pentru ca eu, in calitate de bunica, oricit as vrea eu sa par de juvenila, ma temeam ca gindurile mele despre infatisarea barbateasca sa nu fie luate exact asa, ca panseurile unei bunici care pretinde sa dea sfaturi nepotilor. L-am ales pe Ovidiu pentru ca ne-am inteles foarte bine de la prima ora cind am predat o lectie de istorie a costumului la Universitatea de Teatru si Film si pentru ca, intr-adevar, corespundea nevoilor mele nu atit de plasare in actualitate, cit de testare a gusturilor nepotilor mei. Sigur, aveam la indemina si nepotii, insa erau prea din familie.

Imi trebuia un om impartial. Or, Ovidiu, prin urmare, a indeplinit toate aceste conditii si intre noi – bineinteles ca n-am ajuns sa ne certam niciodata – au avut loc niste discutii foarte placute, cu reportofonul linga noi, cind am incercat sa vedem pe toate fetele anumite lucruri care pe mine ma intrigau sau il intrigau pe el. Si asa ne-am tot sfatuit, pina ce, in final, am «atacat» computerul dupa aceea ne-am corectat, in ultima saptamina, dupa care a urmat dialogul, tot prin computer, cu Iasii, cu Poliromul.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.