Povestile nu-mi vin in minte in fiecare zi. E un fel in care pur si simplu trebuie sa astepti si apoi, cind chiar iti vine o idee, se poate intimpla sa nu aiba neaparat forta necesara pentru a sustine un roman. Uneori, tot ce ai e o farimă de roman si nu stii cum s-o transformi intr-unul. Plus ca naratiunea in sine presupune tot felul de detalii tehnice dificile, e complicat sa organizezi, sa construiesti. Cititorii au remarcat ca in romanele mele imi place sa plonjez in trecut si o fac in moduri destul de complicate. La fel, imi place sa am o poveste care se petrece in imediat, cum e in Ultima comanda: o calatorie care dureaza o zi, dar in acelasi timp aduce la lumina toate istoriile personajelor si relatiile dintre ele. Imi place aceasta combinatie, in cazul meu merge bine, ma ajuta sa pun lucrurile cap la cap, sa reunesc personajele, sa aduc in prezent material din trecut.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.