Fata rosie a adevaratei mori m-a obsedat multa vreme. Era o cladire trista si misterioasa, in care eu am intrat la un moment dat, pe cind aveam 15 ani. Era o zi de iunie, la-nceput de vacanta, iar prin crapaturile vechii cladiri intra soarele ca un praf de aur. Linga tufele de boz si lipan am intilnit un baiat ceva mai mare decit mine, imbracat cu uniforma de liceu. Intilnirea noastra a fost scurta si decisiva. Fiinta aceasta, aureolata de lumina morii, mi-a spus, in gluma, ca in curind aveam sa-mi visez viitorul. Multe dintre lucrurile plasmuite sub luna calda de iunie s-au implinit intocmai. Pina la un anumit timp, teribil si revelator, in care mi-am dat seama ca ma lasasem manipulata de forta magica a unei clipe varoase. Si ca acea emotie de la 15 ani era nucleul unei experiente complexe, la care au luat parte o suma de oameni, purtati ca si mine de curentii fantomatici ai unei Istorii plamadite intre peretii rosii ai unei mori parasite. Atunci am inceput sa scriu Fantoma din moara.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.