Adriana Babeti este unul dintre intelectualii de prima marime ai Romaniei contemporane. Cartea ei despre Dandism, de pilda, este un studiu care i-a lasat pe multi cu gura cascata de admiratie. Pe bune! Dar ea mai e si un talentat bucatar, cu lecturi din cele fine si retete secrete, ca sa si rimeze! Dupa ce a tinut o rubrica numita Ars coquinaria, in Suplimentul de cultura, Adriana Babeti a bagat totul la cuptor si a scos o carte intitulata, sugestiv, Ultimul sufleu la Paris. 69 de retete culinare. La ea drumul spre bucatarie trece prin biblioteca. Dar numai asa, cit sa-i dea gust!

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.