Borgo Sud e romanul care analizează iluzia că îl poți cunoaște și înțelege pe celălalt, că te poți elibera de propriul trecut, că rănile timpurii pot fi vindecate și că alegerile ulterioare nu sunt influențate de ceea ce ai trăit. E romanul unor singurătăți sf șietoare care caută cu disperare alinarea în brațele unor oameni pe care nu-i văd așa cum sunt sau, dacă îi văd, preferă să creadă că privirea le deformează adevărul și că ceilalți nu vor renunța niciodată la ei, pentru că știu că nu ar putea suporta o nouă pierdere. E romanul unor complicate legături familiale. A ceea ce apropie și desparte două surori, a imposibilității de a-și încălzi singurătățile p nă la capăt, așa cum au crezut mult timp. E, de asemenea, romanul chemării s ngelui, a ceea ce nu poate fi negat sau definitiv îndepărtat în ciuda a tot și a toate. La fel de dureros precum Cea care se întoarceBorgo Sud multiplică planurile analizei traumei, mărește unghiul de focalizare pentru a aduce la un loc un număr mai mare de destine dec t romanul anterior, nu ezită să sondeze ferocitatea care p ndește în sufletele fiecăruia, egoismul, dar și firavele urme de bunătate și de duioșie, nevoia de a te agăța de celălalt cu iluzia că iubirea e totuși posibilă.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.