Un roman-portret al orașului, de care te atașezi din primele r nduri prin delicatețea stilului, dar și prin trările celor două personaje feminine, Özgür, și alter egoul său, Ö. Özgür, o tănără educată și cu un viitor promițător, care ia decizia curajoasă de a părăsi orașul melancolic de pe Bosfor pentru a descoperi o altă lume și, implicit, pentru a se descoperi pe sine prin expunerea la o altă cultură, fundamental diferită de societatea conservatoare în care s-a născut. Deși după un timp, vibrația orașului, împușcăturile din favelas, traficul de droguri, căldura înăbușitoare, foamea și sărăcia îi provoacă lui Ozgur o oboseală psihică care o face adesea să nu mai distingă realitatea de iluzii, ea nu vrea să părăsească orașul contrastelor care a prins-o în capcanele lui și în care a descoperit plăcerea de a trăi. (…) Orașul în mantie purpurie este un roman în roman, construit cu minuoțizitate și av nd o tehnică stilistică elaborată. Lectura este una plăcută și cursivă, cartea put nd fi considerată un „city novel”, un ghid turistic nealterat al orașului Rio de Janeiro, dar și un ghid al căutării de sine. O recomand cu mare căldură!

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.