Paradoxal, fiind o carte de transă, care se adîncește și se duce în niște zone tulburi, pot să fac un exercițiu de imaginație și să-mi închipui că unii vor spune: „Mamă, saracul, uite la ăsta în ce stare a ajuns!”. Dimpotrivă, sînt doua lucruri distincte. Am momentele alea de concentrare intensă, la primele ore ale dimineții, cînd mă lupt cu personajele, după care mă retrag în cea mai senină și stupidă, în sensul bun, viaţă cu putință. Am scris cartea asta cu o mare seninatate și împlinire sufletească. A fost un an mișto. [...]
Cînd scriu, intru în zona mai adîncă a lucrurilor presupuse de o poveste precum cea din Cexina. E un alt eu, mai adînc. E o zonă în direct contact cu ceva ce nu se vede. Evident că sînt și așa, dar în foarte mică măsură. Îmi place să cred că există foarte multă bucurie stupidă in mine. Cred că lumea e minunată și mă bucur enorm cînd merg cu tramvaiul, de pildă.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.