Am inceput sa ma documentez, apoi mi-am dat seama ca n-am nevoie de documentare. Odata ce am stiut ca personajul trebuie sa fie un entomolog, „insectolog”, cum ii spun eu, am zis: trebuie sa stiu cit mai multe lucruri despre ce studiaza omul asta. Si apoi mi-am dat seama ca lucrurile alea ma indeparteaza de la poveste pe mine, scriitorul, ma arunca pe o pista documentata, dar care falsifica povestea pe care vreau s-o spun. Si atunci am renuntat, in mijlocul documentarii, am pastrat citeva chestii minore, pentru ca de fapt nici nu e important. Am vrut sa spun o alta poveste, nu o poveste realista, in care explic concret cu ce se ocupa omul, cum merge la serviciu sau lucruri de felul asta. N-am denumiri de orase, n-am incadrari in timp. Sigur, poti recunoaste timpul nostru prin diferite obiecte, dar creez o lume pe dinauntru. Alti oameni creeaza lumea exterioara, eu am vrut sa intru pe dinauntru, cu toate lucrurile invizibile care se intimpla acolo. E, pe dinauntru n-ai nevoie de timp, incadrare in spatiu sau ce se intimpla exact la serviciul tau. Deci, da, m-am documentat si am renuntat la mare parte din documentare, am pastrat doar citeva lucruri.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.