Ultima tigara a lui Fondane este un complex de seninatate, tristete, bucurie, joc, voie a-ntimplarii, cu sunete pasnice de speranta ca viata continua chiar si atunci cind moartea pare sa fie mai mult decit aproape, mai aproape decit filtrul unei tigari de buze in timp ce este fumata. […]
Razanta, plina de haz si necaz, cartea lui Catalin Mihuleac impinge spre lumina absurditatile unor vremuri bazate pe nimic, poate doar pe imparteala: „evreu sau om”. Tot ce este dureros, tot ce este de nesuportat, vine mai usor spre noi daca are o poveste, iar la povesti scriitorul se pricepe cel mai bine. Chiar cred, ca cititor, ca pentru si din povesti traiesc adevaratii scriitori. Cred ca „ard” pentru ele si tot asa se salveaza singuri pentru a continua o poveste. […]
Ultima tigara a lui Fondane
, dupa o reteta originala, se „fumeaza” rar, cite un microroman pe zi. Exista riscul ca dupa ce o termini de citit, sa te urmareasca, sa iesi din lumea ei cu intrebari, sa reintri cu eventuale... taceri.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.