Pina la urma nici nu stiu daca romanul vorbeste cu adevarat despre emigratie si speculatie istorica. Lumea pe care o articuleaza Gellu Dorian este atit de minutios detaliata, atit de framintata si rasucita in detalieri si expuneri incit se ridica ca un univers nou si separat. Prozatorul exceleaza in jocul cu detaliul. Relevant si irelevant. Amintind oarecum de Danilo Kis. Fabulatoriul si fabulatul pun schele pentru un instrumentar factologic impresionant. In cele din urma nici nu mai esti interesat de relevanta detaliilor pentru lumea reala care se oglindeste, ajungi sa transferi centrul de greutate in speculativul romanului. Ceea ce spune destul de multe despre durabilitatea constructiei realizata de Dorian.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.