Sorin traia ca sa povesteasca, avea ceva din spiritul unei Seherezade tesind micile istorii ale oamenilor pe linga care se intimpla sa treaca; avea un simt de observatie incredibil pentru cineva aparent atit de putin sociabil. Cica o carte a lui a fost adusa drept proba la un divort. Nu se-ntelegea bine cu multi oameni, avea o incredibila intoleranta fata de greselile celorlalti, pur si simplu iubea prea mult specia asta nenorocita ca sa-i ierte usor lipsa de perfectiune; nu facea compromisuri nici cu el insusi. Era un mare si blind furios, vesnic in cautarea limbii comune care sa aduca pacea in Babelul nostru mincat de superficialitate; nu scria ca sa-i <> ratarile, a povesti era pentru Sorin un act de generozitate, o cedare de sine in fata altora. Care, la fel ca-n pildele biblice, treceau de multe ori fara sa vada minunea de linga ei. Doar “ avea dreptate dl Rostas “ despre dragoste si moarte n-a scris Sorin niciodata, pentru asta trebuia sa vina timpul altadata.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.