Lansata si in Romania de Editura Polirom, cartea Copiii arborelui de jacaranda este o poveste inspirata din propriile experinte ale scriitoarei de 30 de ani, care locuieste in prezent in Italia. Ea insasi s-a nascut, in 1983, in inchisoarea Evit din Teheran, deci scriitura ei are forta amintrii si a propriei experiente. E multa durere in descrierea cutremuratoare a unei femei care naste pe patul inchisorii, legata de picioare cu cirpe murdare si suportind miinile noduroase ale unor moase batrine, femei care trebuie ca apasasera cindva burta unei vaci gestante si care acum imping cu brutalitate atroce un copil care nu-si gaseste drumul prin pintece.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.