În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
În aşteptare
ISBN
973-681-715-6
An apariție
2004
Lună apariție
10
Număr pagini
360
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM
Domenii

În aşteptare

Autori: Ha Jin
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Magda Teodorescu
Romanul In asteptare a primit in 1999 National Book Award for Fiction, iar in 2000, PEN/Faulkner Award for Fiction, cele mai importante premii literare din SUA. Asa cum precizeaza autorul intr-un interviu, romanul nu este unul autobiografic, desi comunitatea restrinsa in care se petrece actiunea – un spital militar – probabil ca nu i-a fost straina. Ceea ce frapeaza in romanul lui Ha Jin este realismul crud, presarat de episoade lirice. Firul narativ principal tese povestea de dragoste dintre un doctor, Lin Kong, insurat cu o sateanca de moda veche, si Manna Wu, o asistenta medicala. Din cauza legilor draconice din China maoista, Lin Kong nu poate divorta de sotia lui pentru a se insura cu femeia iubita, fiind amindoi obligati sa astepte trecerea celor optsprezece ani impusi.
An apariție
2004
Lună apariție
10
Număr pagini
360
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Ha Jin (autor)
Ha Jin s-a nascut in China (1956), intr-un orasel din provincia Liaoning. Nu a scris nici o opera in limba chineza, incepind sa scrie direct in engleza. A debutat cu doua volume de poezie: Between Silences (1990) si Facing Shadows (1996). I-au aparut apoi doua volume de proza scurta, Ocean of Words (1996), pentru care a primit PEN/Hemingway Award, si Under the Red Flag (1997), distins cu prestigiosul Flannery O’Connor Award for Short Fiction. În 1998 a publicat romanul In the Pond (1998) si inca un volum de proza scurta, The Bridegroom. Prozele sale au fost incluse in antologii importante din Statele Unite ale Americii.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.