Cărțile autorului Ha Jin

Ha Jin s-a nascut in China (1956), intr-un orasel din provincia Liaoning. Nu a scris nici o opera in limba chineza, incepind sa scrie direct in engleza. A debutat cu doua volume de poezie: Between Silences (1990) si Facing Shadows (1996). I-au aparut apoi doua volume de proza scurta, Ocean of Words (1996), pentru care a primit PEN/Hemingway Award, si Under the Red Flag (1997), distins cu prestigiosul Flannery O’Connor Award for Short Fiction. În 1998 a publicat romanul In the Pond (1998) si inca un volum de proza scurta, The Bridegroom. Prozele sale au fost incluse in antologii importante din Statele Unite ale Americii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.