Autorităţile lui Aristotel
Autorităţile lui Aristotel
Autorităţile lui Aristotel
Autorităţile lui Aristotel
ISBN
978-973-46-9483-9
An apariție
2023
Lună apariție
7
Număr pagini
552
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
BIBLIOTECA MEDIEVALĂ
Domenii

Autorităţile lui Aristotel

(ediţie bilingvă)

Autori: Anonim
59,95 lei

 

Studiu introductiv, traducere din limba latină şi comentarii de Vlad Ile

Autoritățile lui Aristotel sunt un florilegiu filosofic de largă răspândire în universitățile europene ale Evului Mediu. El a funcționat pentru medievali ca un filtru de cunoaștere a operei aristotelice și, mai larg, a gândirii antice. Uneori iluminând și clarificând, alteori umbrind și resemnificând sursele din care s-a inspirat, acest florilegiu este azi un instrument fundamental de studiu al evoluției gândirii medievale. Dar nu ar fi deloc surprinzător ca el, prin traducere, să își reia și propria funcție originară, de studiu și citare a Filosofului.

An apariție
2023
Lună apariție
7
Număr pagini
552
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Anonim (autor)
  


Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.