Cărțile autorului Niall Ferguson

Niall Ferguson, unul dintre cei mai cunoscuți istorici britanici, este Milbank Family senior fellow la Hoover Institution, Stanford University, senior fellow la Belfer Center for Science and International Affairs, Harvard, și director managerial la Greenmantle LLC, New York. A fost profesor la Harvard University și visiting professor la New College of the Humanities, Oxford. A publicat 16 volume, printre care The House of Rothschild, Kissinger, 1923-1968: The Idealist și Doom: The Politics of Catastrophe. A primit numeroase distincții: Wadsworth Prize for Business History (1998), Hayek Prize for Lifetime Achievement (2012), Ludwig Erhard Prize for Economic Journalism (2013), Council on Foreign Relations Arthur Ross Prize (2016). De același autor, la Editura Polirom au apărut: Civilizația. Vestul și Restul (2011, 2014, 2017), Istorie virtuală. Evoluții alternative și ipoteze contrafactuale (coord., 2013), Marele Declin. Cum decad instituțiile și mor economiile (2014), Ascensiunea banilor. O istorie financiară a lumii (2016), Imperiul. Cum a creat Marea Britanie lumea modernă (2018), Piața și turnul. Rețele, ierarhii și lupta pentru putere (2018), Colosul. Ascensiunea și decăderea imperiului american (2019), Apocalipsa. Mari dezastre din trecut și câteva lecții pentru viitor (2021), Marele Război. 1914-1918 (2021) și Războiul Lumii. Epoca urii (2022).

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.