Sira
ISBN
978-973-46-9247-7
An apariție
2023
Număr pagini
650
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM > Actual
Domenii

Sira

Autori: María Dueñas
INDISPONIBIL
79,00 lei

Continuarea bestsellerului Iubirile croitoresei

 

Traducere din limba spaniolă și note de Ileana Scipione

Patru orașe. Două misiuni. O singură femeie. Carismatica Sira Quiroga – eroina din Iubirile croitoresei – revine acum într-o aventură captivantă ce ne poartă din Ierusalim la Londra și din Madrid la Tanger în anii tumultuoși de după Al Doilea Război Mondial. Acum, când conflagrația s-a încheiat, fosta cusătoreasă devenită croitoreasă și pe urmă spioană se pregătește, în sfârșit, să ducă o existență tihnită alături de soțul ei, diplomatul britanic Marcus, și să treacă prin experiența maternității. Dar destinul are alte planuri cu ea. Instalați la Ierusalim în timpul Mandatului Britanic pentru Palestina, ea și Marcus se văd prinși în lumea tulbure a agenților din umbră, a amenințărilor politice și a violențelor neașteptate.

An apariție
2023
Număr pagini
650
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


María Dueñas, doctor în limba şi literatura engleză, este profesoară la Universitatea din Murcia. Familia mamei sale a locuit în Protectoratul spaniol al Marocului, la Tetuan, locul unde se desfăşoară cea mai mare parte a evenimentelor descrise în Iubirile croitoresei (Polirom, 2011, 2013), romanul său de debut, care s-a vîndut în peste un milion de exemplare. La Editura Polirom au mai apărut romanele Ce avem şi ce uităm (2013) şi Cumpătarea (2016).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.