Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
Cișmigienii
ISBN
978-973-46-8596-7
An apariție
2021
Lună apariție
7
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
TOP 10+
Domenii

Cișmigienii

(ediție de buzunar)

Autori: Eugen Cadaru
24,95 lei

Vezi eBook
 

„Marea ciudăţenie a Cişmigienilor e că, pe măsură ce pătrunzi în această lume care nu există, în loc să faci un pas înapoi, ca omul care ştie cum stau lucrurile, te afunzi în ea ca într-un vis despre care ştii că e vis, dar ţi se pare atît de frumos, încît îţi doreşti să ţină cît mai mult.” (Cristian Teodorescu)

„În Cişmigienii, Eugen Cadaru îşi asumă riscul de a duce originalitatea către ultimul grad, nu mai vorbim de formă, de expresie, de incertul stil, ci de curajul alegerii unui punct de plecare ideatic nemaifolosit de alţii ori de hotărîrea de a da un conţinut literar unei nebuloase ideologice din ce în ce mai risca(n)te.” (Cătălin Badea-Gheracostea)

„Combinaţie subtilă între genul SF şi fantasticul convenţional, romanul lui Eugen Cadaru e o poveste originală şi bine închegată estetic, amintind discret de omoloagele unor Eliade şi Culianu.” (Adrian G. Romila)

„Cişmigienii de Eugen Cadaru este o carte mare, un roman care va fi citit cu interes, curiozitate şi plăcere de toţi cei interesaţi de alternativele mitului şi ale istoriei.” (Ana Dobre)

An apariție
2021
Lună apariție
7
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Eugen Cadaru (n. 1973, Bucureşti) a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. În 2009 a obţinut doctoratul în Cinematografie şi Media la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, cu o teză intitulată „Realismul magic în arta cinematografică”. Este prezent cu povestiri în antologiile: Ferestrele timpului (2013), Lumi stranii (2014), Argos Trei (2017), Ficţiuni centenare (2018), Antologia prozei româneşti science‑fiction (2018). A mai publicat A opta zi e‑n fiecare noapte (2014) şi Misterioasa scrisoare a domnului Tesla (2017). Povestirile sale au fost recompensate cu numeroase premii naţionale (Premiul Convenţiei Naţionale RomCon 2015; Premiul Convenţiei Naţionale RomCon 2017; Premiul „Ion Hobana“ 2018), precum şi cu Premiul de încurajare al Societăţii Europene de Science‑Fiction, acordat în cadrul Convenţiei Eurocon 2014 Dublin.Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.