Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
  • La reducere!
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
Eu et al.
ISBN
978-973-46-7567-8
An apariție
2018
Lună apariție
8
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
TOP 10+
Domenii

Eu et al.

(ediţie de buzunar)

Autori: Alex Tocilescu
9,99 lei

Vezi eBook
 

Alex Tocilescu este un moralist, dar unul care te invită pe tine să extragi esenţa din poveste, lăsînd loc, după ce hohotele se liniştesc, acelei unde de tristeţe pe care o întîlnim în rîsu’-plînsu’ existenţial al fiecăruia dintre noi. O carte ce se citeşte pe nerăsuflate, un festin de umor.

„Deci, Alex Tocilescu, cu un umor de balamuc, cu un firesc năucitor al limbajului pulopizdic, cu femeile lui mecanice, cu veceuri sinucigaşe... Surîsul lui înnoadă lacrimi.” (Emil Brumaru)

„Povestirile lui Tocilescu sunt de-un haz nebun – proze de duminică, în principiu, dar perfect funcţionale şi în zilele de vineri, treişpe, cînd ai nevoie de metafizică pentru a nu te cantona în chestii – să le zicem aşa – parafizice. Adică dincolo de dezinhibările de limbaj atît de hulite în ultima vreme, dincolo de umorul pe care unii, ceva mai numeroşi decît în vremurile gogoliene, nu-l consideră artă în sine, Alex Tocilescu este scriitor în tot sensul cuvîntului. Începînd de la stil pînă la mesaj.” (Lucian Dan Teodorovici)

 

 

An apariție
2018
Lună apariție
8
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Alex Tocilescu (n. 1977, Bucureşti) este scriitor şi publicitar. După mai mulţi ani petrecuţi în străinătate, mai întîi în Germania, iar ulterior în Statele Unite, se întoarce în 2009 în România. În prezent este copywriter la o agenţie de publicitate din Bucureşti. A publicat articole în România liberă, Dilema Veche, Vice şi alte periodice. Este autorul volumului de proză scurtă Standard (2009) şi al romanelor Carne crudă (2007) şi Eu et al. (2005, 2017, 2018). Două povestiri ale sale au fost incluse în volumul Best of: proza scurtă a anilor 2000, editat de Marius Chivu (Polirom, 2013).



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.