Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
Domnia lui Conan
ISBN
978-973-46-1635-0
An apariție
2010
Lună apariție
0
Număr pagini
400
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
THRILLER
Domenii

Domnia lui Conan

Autori: Mauro Raccasi
INDISPONIBIL
9,99 lei

 
Traducere de Geo Vasile
 
Insula lui Toraigh are un nou rege. Dupa ce si-a invins toti dusmanii, Conan traieste alaturi de Gwynedd, aleasa inimii sale, si de micul popor pe care-l conduce in pace si prosperitate. Acest echilibru se spulbera atunci cind de pe insula incep sa dispara, unul cite unul, toti druizii. Astfel debuteaza adevarata aventura a lui Conan, in care pasionatii lumii celte vor regasi Spada lui Danu, Piatra destinului si pe misteriosul Cathbad, un arhidruid al carui spirit va veghea ca totul sa se termine cu bine.
 
Domnia lui Conan este romanul unui erou, dar si romanul unei intregi culturi. Magnificul peisaj celt este vazut prin ochii unui bard stravechi si descris in cintece ramase din vremuri de mult uitate. Nu trebuie sa fi citit biblioteci intregi ca sa fii cucerit de povestea lui Conan si de minunatele lui aventuri.” (Cattia Salto)
 
„O poveste fermecatoare, cu forte misterioase ce pindesc la tot pasul, cu spirite ale inteleptilor, cu sufletul neobosit al unui razboinic care se impotriveste raului sprijinit de o frumoasa Ileana Consinzeana... n-ai decit sa te lasi atras in mrejele povestirii si nici nu vei sti cind ai terminat-o.” (L’Informazione)
An apariție
2010
Lună apariție
0
Număr pagini
400
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Scriitor, jurnalist si scenarist italian, Mauro Raccasi s-a nascut in 1959, la Parma. Si-a obtinut diploma in Economie la Institutul IFOR de la Universitatea Bocconi din Milano si a lucrat in domeniul managementului, in afara Italiei. Celebritatea i-a adus-o tetralogia istorica din care fac parte asa-numitele „romane celtice”: La Spada del Druido (2004; Druidul, Polirom, 2011), Il Regno di Conan (2005; Domnia lui Conan, Polirom, 2010), Il Guerriero di Stonehenge (2006; Luptatorul de la Stonehenge, Polirom, 2010) si I Guerrieri dei Fiordi (2007). Raccasi considera ca marca romanelor sale consta in regula celor trei a: actiune, aventura si... amor. Si, intr-adevar, romanele sale se bucura de succes peste tot in lume.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.