Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
Ultimul testament
ISBN
978-973-46-0945-1
An apariție
2008
Lună apariție
7
Număr pagini
520
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
THRILLER
Domenii

Ultimul testament

Autori: Sam Bourne
INDISPONIBIL
9,62 lei

 
Traducere din limba engleza de Bogdan Boureanu

Sam Bourne este autorul romanului Omoriti-i pe cei Drepti!, „cel mai bun thriller din ultimii ani” (The Times).

Descris drept „romanul care va detrona Codul lui Da Vinci”, Omoriti-i pe cei Drepti! este o combinatie irezistibila de roman politist si thriller ezoteric. Aceeasi „reteta” de succes este aplicata si in cel de-al doilea roman semnat Sam Bourne, Ultimul testament (2007). Acesta ofera o rezolvare ingenioasa pentru conflictul israeliano-palestinian, care pare sa nu poata fi solutionat nici macar cu ajutorul organizatiilor internationale. Trimisa in Israel in calitate de negociator neoficial din partea Statelor Unite, Maggie Costello, protagonista romanului, incepe sa investigheze o serie de sinucideri suspecte ce au loc chiar in ajunul semnarii acordului de pace dintre cele doua tabere, cea a politicianului israelian Shimon Guttman si cea a arheologului palestinian Ahmed Nour. Indiciile codificate si uneori obscure lasate de Guttman o ajuta sa gaseasca tablita de lut ce contine testamentul lui Avraam, furata din Muzeul National din Bagdad si descoperita intimplator intr-un magazin de antichitati. Disputat de ambele tabere, care incearca sa-l distruga de teama ca se va pronunta in favoarea uneia din ele, testamentul vechi de 4.000 de ani, al carui text nu e dezvaluit decit in ultimele pagini, trezeste curiozitatea cititorilor si ii tine in tensiune pina la final.

O lectura obligatorie pentru toti iubitorii de thrillere. Romanul acesta contine toate ingredientele unui bestseller.

„Un roman care stimuleaza imaginatia cititorului, cu o poveste captivanta si o actiune alerta – o lectura pe care nu trebuie sa o ratati.” (The Guardian)
An apariție
2008
Lună apariție
7
Număr pagini
520
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Sam Bourne (autor)
Sam Bourne este pseudonimul lui Jonathan Saul Freedland (n. 1967), corespondentul pe probleme de politica al ziarului britanic The Guardian. Absolvent de Oxford, Freedland a colaborat de-a lungul timpului la Washington Post si la BBC Radio 4. A fost declarat editorialistul anului 2002, in cadrul premiilor What the Papers Say; de asemenea, in 1999 i s-a decernat W. Somerset Maugham Award pentru eseu. Pe linga Omoriti-i pe cei Drepti!, semnat Sam Bourne, Freedland a mai publicat doua volume de proza non-fictionala, foarte bine primite de presa din lumea intreaga.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.