Condițiile libertății
ISBN
973-683-142-6
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
OPUS > Științe politice
Domenii

Condițiile libertății

Autori: Ernest Gellner
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere: Andrea Poruciuc Prefata: Vintila Mihailescu Conditiile libertatii reprezinta o analiza elaborata cu prudenta de Gellner. La intrebarea
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Se naste un slogan • Cei doi vecini • Islamul • Esecul marxist • Succesul societatii


Despre autori


Ernst Gellner (1925-1995), profesor-cercetator la Central European University, membru fondator si director al Centre for the Study of Nationalism, este recunoscut ca teoretician al modernitatii, "excelent orator, profesor inzestrat, un exemplar al acelei specii rare de savant al secolului XX". Dintre volumele aparute sub semnatura lui amintim: Words and Things (1959), Thought and change (1964), Spectacles and Predicaments (1979), Nations and Nationalism (1983), The Psychoanalytic Movement (1985), Culture, Identity and Politics (1987), State and Society in Soviet Thought (1988), Plough, Sword and Book (1988), Encounters with Nationalism (1994), Conditiile libertatii. Societatea civila si dusmanii ei, traducere in limba romana la Editura Polirom, in colectia Stiinte politice. Opus.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.