Fiscalitate și contabilitate în...
ISBN
973-683-588-x
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Științe economice
Domenii

Fiscalitate și contabilitate în cadrul firmei (ediția a II-a)

Autori: Costel Istrate
INDISPONIBIL
10,50 lei

 
Dupa o introducere in dreptul fiscal, autorul se concentreaza asupra firmei: in ce masura poate aceasta sa gestioneze variabila fiscala, astfel incit sa fie evitat conflictul dintre interesul propriu, cel al proprietarilor sai si fisc. Apoi, in incercarea de a raspunde asteptarilor firmei pe linia optimizarii sarcinii fiscale, se pun in evidenta tratamente actuale, se analizeaza unele probleme specifice, propunindu-se chiar solutii conforme cu reglementarile in vigoare.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Notiuni generale privind fiscalitatea intreprinderii • Gestiunea fiscala a intreprinderii • Posibilitati de utilizare a informatiilor contabilitatii in gestiunea fiscala a intreprinderii • Taxa pe valoarea adaugata • Impozitul pe profit • Accize si taxe asimilate • Impozite pe veniturile persoanelor fizice, alte obligatii similare, contributii sociale ale firmei si ale angajatilor • Alte impozite si taxe • Aspecte contabile si fiscale privind dizolvarea intreprinderilor si retragerea asociatilor • Facilitati fiscale si inlesniri la plata obligatiilor fiscale • Politici fiscale la nivelul grupului


Despre autori


Costel Istrate, conferenţiar la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, lector autorizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) pe teme de contabilitate financiară şi IFRS, membru CECCAR şi preşedinte al filialei Iaşi a CECCAR începînd cu 2016, membru al Association Francophone de Comptabilité (AFC). De acelaşi autor, la Editura Polirom au apărut Fiscalitate şi contabilitate în cadrul firmei (2000) şi Introducere în contabilitate (2002).



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.