Sociologia organizațiilor
ISBN
973-683-143-4
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
140
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Sociologie
Domenii
Științe sociale > Sociologie
        >> General
        >> Teorie socială

Sociologia organizațiilor

Autori: Claudette Lafaye
INDISPONIBIL
8,57 lei

 

Traducere de Mihaela Zoicas.

„Se crede adesea ca unul dintre atuurile sociologiei organizatiilor rezida in succesul pe care-l inregistreaza ea in rindul intreprinderilor. Ne putem totusi intreba daca acest succes nu este rodul unei neintelegeri: in ciuda tentatiilor care o anima citeodata, sociologia organizatiilor nu este o stiinta a gestiunii sau a managementului. Obiectul sociologiei organizatiilor este, in primul rind, identificarea si intelegerea formelor sociale si a modurilor de cooperare la care recurg oamenii pentru a-si duce la bun sfirsit actiunile.” (Claudette Lafaye)

An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
140
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

Birocratia ca punct de pornire • De la organizatiile formale la actiunea organizata • Organizatiile în întrebari • Se prefigureaza o sociologie a întreprinderii? • Organizatiile privite din alte directiiDespre autori


Claudette Lafaye este conferentiar la Universite du littoral.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.